OpX & Quality Management Specialist

  • Location: LEUVEN
  • Type: Perm
  • Job #19353

OpX & Quality Management Specialist

Vast Contract – Regio Leuven
#healthcare #qualitymanagement #OpX

Beschik je over een master in management of business administration? Heb je een passie voor het aanbrengen van verbeteringen op systematisch en organisatorisch vlak? Ben je sterk in project & change management? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een OpX & Quality Management Specialist om hun quality team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de healthcare industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als OpX & Quality Management Specialist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de coördinatie en verbetering van methodologieën, interne processen om strategische doelen te behalen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ontwikkelen, faciliteren en onderhouden van continuous improvement activiteiten
  • Kaizen innovatie projecten ondersteunen door training, coaching, etc.
  • Sleutelrol opnemen in het verbeteren van proces- en startegie bevorderende tools (Hoshin Kanri, Kaizen 5s, PDCA, etc.)
  • De organisatie ondersteunen in change projects doormiddel van best practice frameworks
  • Vastleggen van benchmarkprocessen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als OpX & Quality Management Specialist idealiter over een master international management of business administration. Een eerste relevante werkervaring in quality management binnen een farmaceutische omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van verbeteringsmethodologieën (Kaizen, Lean, 5S, etc.) en change/project management. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een klantgerichte ingesteldheid en werk je nauwkeurig met oog voor kwaliteit. Tot slot ben je ook een onafhankelijke persoon die vlot kan communiceren met andere partijen.

Wat kan je verwachten?

Als OpX & Quality Management Specialist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!