R&D Engineer voeding

  • Location: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Job #19358

R&D Engineer voeding

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #proces #product

Beschik je over een master diploma in een technische of wetenschappelijke richting? Heb je relevante werkervaring in de voedingssector? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een uitdagende omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging van product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verifiëren van product- en procesparameters met een analytische en kritische blik.
  • Testen uitvoeren ter optimalisatie van het proces en product.
  • Opvolgen van kwaliteit en organiseren van line-reviews met collega’s van kwaliteit, productie en technische dienst.
  • Geven van opleidingen gerelateerd met de optimalisatie van proces en product.
  • Instaan voor de technische communicatie met zowel klanten als leveranciers.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een master diploma aangevuld met ervaring in proces- /productoptimalisatie in de voedingsindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en neem je graag initiatief. Tot slot ben je ook een dynamisch, enthousiast persoon met kan jij je flexibel opstellen.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!