R&D Laborant

  • Location: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Job #19363

R&D Laborant

Vast Contract – Regio Kortrijk
#R&D #voeding #laborant #kwaliteit

Beschik je over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting of gelijkaardig? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het labo van een jong en vooruitstrevend bedrijf? Ben je communicatief sterk in zowel Nederlands als Frans? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Laborant om hun R&D team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Laborant kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de opvolging product- en procesontwikkelingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Grondstoffen verwerken in R&D labo tot eindproduct die dienen als stalen voor klanten om nieuwe producties te kunnen opstarten.
  • Controleren, opvolgen en bijsturen van de aroma’s in de productie.
  • Interne smaaktesten (vergelijkende en concurrentie testen) organiseren, verwerken en analyseren van de resultaten.
  • Conformiteit garanderen van het eindproduct door kalibratie, nauwkeurigheid en onderhoud van de vochtmeters in productie.
  • Opnemen van verantwoordelijkheid voor alle praktische zaken binnen het R&D labo.
  • Rapporteren aan R&D Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Laborant over een bachelor diploma in een voedingsgerelateerde richting. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en werk je graag resultaatgericht. Tot slot ben je ook een organisatorisch persoon die veel belang hecht aan hygiëne, orde en netheid.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Laborant kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!