Automation Engineer

  • Location: Aalst
  • Type: Perm
  • Job #19372

Automation Engineer

Vast Contract – Aalst

#Production #Automation #ProcessEngineering

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Automation Engineering en toon je interesse in zowel productie als warehousing? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Aalst zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer die kan terugvallen op minstens vijf jaar relevante werkervaring.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer draag je bij aan de verdere automatisatie en optimalisatie van het machinepark en werk je mee aan nieuwe productietechnieken. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Voorstellen doen m.b.t. nieuwe automatisatieprojecten
  • Ontwikkelen en implementeren van nieuwe automatisatieprojecten, voorzien in de nodige opleiding voor de operatoren en techniekers
  • Uitvoeren van analyses op de bestaande productie met als doel deze verder te optimaliseren, op vlak van output, ergonomie en veiligheid
  • Opvolgen van de meest recente trends inzake automatisatie en mogelijkheden bekijken om dit te integreren in de bestaande productie en warehousing
  • Selecteren van externe partners en leveranciers om projecten te kunnen realiseren

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master Elektromechanica en kan je minstens vijf jaar relevante ervaring voorleggen als Automation Engineer? Heb je ervaring met het uitrollen van verbeterprojecten en laat je je opmerken door jouw probleemoplossend denkvermogen, analytisch inzicht en focus op continuous improvement? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse en Engelse taal en heb je een sterke passie voor techniek? Ben je gemotiveerd om continu bij te leren en werk je graag in team? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!