Project Operations Manager

  • Location: Sint-Niklaas
  • Type: Perm
  • Job #19374

Project Operations Manager

Vast Contract – Sint-Niklaas

#ProjectManagement #Production #OperationsManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Operations Management, waarbij je kan focussen op verschillende projecten over verschillende divisies heen? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Sint-Niklaas zijn we momenteel op zoek naar een ervaren Project Operations Manager die deel zal uitmaken van het Plant Management Team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Operations Manager neem je de leiding in het uitrollen van verschillende projecten binnen operations. Hiervoor stel je zelf de projectteams samen en zorg je ervoor dat ieders taken en verantwoordelijkheden van bij de start duidelijk zijn. Doorheen de uitrol van de projecten volg je de lopende zaken nauwgezet op, stuur je bij wanneer nodig en zorg je voor een vlotte communicatie met alle betrokken partijen. Een greep uit jouw takenpakket:

  • Vastleggen van de doelstellingen van de verschillende projecten
  • Opvolgen van de vooruitgang, KPI’s en verzorgen van de bijhorende rapportages inzake budget, timing en objectieven
  • Bijdragen tot continuous improvement m.b.t procesflows
  • Opnemen van een actieve rol in de wekelijkse Operations Meetings alsook periodieke meetings initiëren wanneer nodig

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur en kan je terugvallen op minstens vijf jaar ervaring in Project Management binnen een productieomgeving? Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en innoverende manier van werken? Ben je in staat om zelfstandig te werken, je verantwoordelijkheden op te nemen en tegelijk ook jouw collega’s te motiveren om samen voor eenzelfde doel te gaan? Ben je kritisch ingesteld en schrik je er niet voor terug om ook de nodige administratieve taken (planning, rapportage, budgettering) op te nemen? Dan ben jij misschien wel de Project Operations Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Project Operations Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!