Process Engineer

  • Location: Ieper
  • Type: Perm
  • Job #19404

Process Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#Proces #R&D #Quality #voeding

Beschik jij over een diploma als ingenieur en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging in de productie? Gebruik jij graag jouw analytisch inzicht om processen te optimaliseren? Heb je affiniteit met zowel voeding als waterzuivering? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun productieteam te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Ieper is internationaal actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over verschillende taken bij de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Processen op punt zetten door optimalisatieprojecten.
  • Optimalisatie van zowel de technische als organisatorische kant van het productieproces.
  • Contact onderhouden met collega’s van R&D, HR, Quality enz. om op de hoogte te blijven van alles omtrent de processen.
  • Werkmethodes opstellen bij de implementatie of verandering van machines en in samenwerking met collega’s alles opvolgen van begin tot eind.
  • Opvolgen van de waterzuivering en partners de nodige uitleg verschaffen.
  • Ondersteuning en advies bieden aan de Productiemanager door onderzoeken en analyses uit te voeren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een master als Ingenieur. Ervaring binnen productie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je analytisch en strategisch. Tot slot ben je ook een zelfstandig en enthousiast persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!