Maintenance Supervisor

  • Location: Antwerpen
  • Type: Perm
  • Job #19476

Maintenance Supervisor

Vast Contract – Antwerpen

#MaintenanceEngineer #TechnicalLead #ProcessImprovement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een veelzijdige functie waarbij je je zowel kan focussen op verbeterprojecten als daily operations? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Antwerpen zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Supervisor die kan terugvallen minstens drie jaar relevante werkervaring.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van +/- 15 techniekers en vervul je een sleutelfunctie bij het implementeren van het nieuwe SAP Maintenance Systeem over de gehele site. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Opmaken en opvolgen van de onderhoudsbudgetten
  • Opmaken en uitvoeren van de onderhoudsplannen
  • Dagelijkse planning en coaching van eigen techniekers en onderaannemers
  • Beheren van de spare parts
  • Uitdenken en uitwerken van verbeterprojecten over de gehele site
  • Voeren van onderhandelingen en evaluaties met externe leveranciers

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens enkele jaren werkervaring binnen een onderhoudsomgeving? Beschik je over een hands-on ingesteldheid en vertoef je graag op de werkvloer? Laat je je daarnaast ook opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, people management skills en jouw probleemoplossend denkvermogen? Ben je analytisch ingesteld en heb je een sterke focus op continuous improvement? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Supervisor die wij zoeken!  

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Supervisor kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!