Mechanical Engineer

  • Location: SINT-MICHIELS
  • Type: Contracting
  • Job #19556

Mechanical Engineer

Vast Contract – Regio Brugge
#automotive #projecten #design

Heb je een passie voor mechanical design?  Heb je werkervaring met Inventor in de machinebouw? Heb je een goed inschattingsvermogen en werk je goed samen in team? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Mechanical Engineer om hun projectteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de automotive sector en staat bekend omwille van hun productie en ontwerp van intelligente machines.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Engineer kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het mechanisch ontwerp van diverse projecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Uitwerken en het realiseren van het mechanisch ontwerp van de toegewezen projecten.
  • De inhoud van een project op vlak van mechanisch ontwerp en detaillering opvolgen, dit in overleg met de projectleiding en op basis van de lanceerplanning.
  • Het opmaken van detailtekeningen.
  • Zorgen voor de tijdige doorstroming van de toegewezen projecten zodat de vooropgestelde planning gerealiseerd kan worden.
  • Rekening houden met de interne standaards en concepten bij het ontwerp.
  • Samen met de mechanical engineers streven naar een voortdurende verbetering van de producten, zowel op technisch vlak als op kostenvlak.
  • Rekening houden met de opmerkingen van productie om zodoende de machines zo optimaal mogelijk te verwezenlijken.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical Engineer over een Bachelor Elektromechanica aangevuld met een goede kennis CAD. Ervaring met een ERP pakket is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een analytische ingesteldheid en heb je een goed inschattingsvermogen. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!