ELECTRICAL ENGINEER

  • Location: SINT-MICHIELS
  • Type: Contracting
  • Job #19558

Electrical Engineer E-Plan Designer (m/v/x) 

#engineer#electrical #e-plan designer

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Electrical Engineer E-Plan Designer? Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met ervaring in het ontwerpen van elektrische schema's. 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Engineer E-Plan Designer ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van projectgegevens en machinevereisten en het bestuderen van de lastenboeken van de klanten. Je zorgt voor de volledige E-plan studie, het genereren van materiaallijsten, kabellijsten en etiketten. Daarnaast verzamel je leveranciersdocumentatie en draag je bij aan de elektrische documentatie voor de klant. Je ondersteunt de projectleider bij technische discussies met de klant en geeft ondersteuning aan de elektrische monteurs bij de kastenbouw. 

Wie ben je ?

  • Je hebt een Bachelor Elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring 
  • Je hebt relevante kennis van E-plan 
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden en weet in een team te functioneren 
  • Je spreekt vlot  Nederlands en Engels. Kennis van Frans, Duits, Spaans,… is een pluspunt 

Wat kan je verwachten ?

Als Electrical Engineer E-Plan Designer kom je terecht in een internationale omgeving met een aangename werksfeer. Je krijgt een competitief salaris en een vast contract van onbepaalde duur. Daarnaast biedt het bedrijf een gevarieerde functie met voldoende uitdagingen om jezelf professioneel te ontwikkelen. 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!