Process Engineer

  • Location: Genk
  • Type: Perm
  • Job #19615

Vast Contract – Regio Genk

#chemie #procesdesign #procesoptimalisatie

Beschik je over een sterke affiniteit met chemische processen en machines? Heb je een sterk analytisch en problemsolving denkvermogen? Haal je voldoening uit het ontwerpen en verbeteren van processen? Lees vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun engineeringteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf is gelegen in de regio Genk en actief binnen de chemische industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een stabiele en betrouwbare omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het ontwerp, de implementatie en de optimalisatie van de productieprocessen en machines. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal diverse activiteiten:

  • Ontwerpen maken van een productieproces rekening houdende met de klantvraag en de bestaande milieu- en veiligheidsnormen
  • Technisch advies voorzien bij het selecteren van de juist leverancier(s)
  • Instaan voor de inbedrijfstelling van machines, de optimalisatie van processen, het analyseren van energierecuperaties, etc.
  • Veiligheidsvoorschriften opmaken ten behoeve van de productie en de werkprocessen
  • Ondersteuning bieden bij de experimentele testen bij leveranciers en klanten

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een master industrieel chemie, bij voorkeur aangevuld met een eerste relevante werkervaring. Daarnaast beschik je over een kritisch en analytisch denkvermogen om oplossingen te bieden en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot heb je een hands-on werkmentaliteit, ben je flexibel ingesteld en neem je graag verantwoordelijkheid op.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!