Productiemanager

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #19630

Productiemanager

Vast Contract – Regio Gent
#productie #manager #food

Beschik je over een bachelor of masterdiploma?  Heb je reeds ervaring als leidinggevende in de productie? Ben je hands-on, kwaliteitsgericht en een people manager? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productiemanager om de productie in Gent te leiden. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun fijne vleeswaren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productiemanager kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de dagelijkse coördinatie en de opvolging van de activiteiten binnen de afdeling waarin kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid centraal staat. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Behalen van de objectieven voor de afdeling in overleg met de Plant Manager.
  • Aanspreekpunt zijn voor het team en helpen om zichzelf continu te ontwikkelen om de vooropgestelde targets te behalen.
  • Instaan voor de verbeterprojecten en de procesoptimalisaties binnen de afdeling.
  • Opzetten van systemen om te voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitsnormen (IFS, BRC).
  • Minimaliseren van foutenmarge en afval.
  • Garanderen van de beste service aan de klanten.
  • Rapportage aan de Plant Manager.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Productiemanager over een bachelor of masterdiploma aangevuld met ervaring als leidinggevende in de productie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een passie voor voeding en ben je kwaliteits- en klantgericht. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en je bent oplossingsgericht, positief en flexibel. Ten slotte ben je een people manager met sterke organisatorische skills.

Wat kan je verwachten?

Als Productiemanager kom je terecht in een dynamische, boeiende en stimulerende werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, een bedrijfswagen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!