CNC programmeur

  • Location: Leuven
  • Type: Perm
  • Job #19633

CNC Programmeur

Vast Contract – Regio Leuven
#CNC #CNCprogrammeur #Leuven #prototyping

Ben je ambitieus ingesteld? Zoek jij een uitdaging binnen een bedrijf waar je voldoende ruimte hebt om in door te groeien en mee te groeien met het bedrijf? Heb je werkervaring als CNC programmeur? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een ervaren CNC programmeur om hun team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf is gelegen in Leuven.

 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als CNC programmeur sta je in voor de programmatie van de CNC machine voor het verbeteren van bepaalde projecten en nieuwe prototyping. Dit betekent onder andere dat je:

  • Voorstellen doet om het design te optimaliseren en zo de bewerkingsomstandigheden te verbeteren.
  • Van een functionele analyse vertrekt en deze om zet naar een werkbaar programma en proces beschrijving.
  • Programma’s offline voorbereidt in CAM omgeving. Je doet dit voor zowel 5-assige freesmachines als een 6-assige robot.
  • Nauw samenwerkt met de proces verantwoordelijke in het vastleggen van de bewerkingsstrategie op de machine.
  • Machinetests inplant in samenspraak met de productie verantwoordelijke.

  •  

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als CNC programmeur over een bachelor of master aangevuld met een eerdere ervaring in een productie omgeving. Ervaring met Siemens NX of Fanuc Roboguide en in CAD is een pluspunt. Daarnaast kan je zelfstandig tewerk gaan en durf je verantwoordelijkheid op te nemen. Ook is het belangrijk dat je bereid bent om soms buiten de standaard werktijden machinetests uit te voeren. Tot slot ben je ook een analytisch persoon die nauwkeurigheid hoog in het vaandel draagt.

Wat kan je verwachten?

Als CNC programmeur bij onze partner kom je terecht in een high tech, innovatief en ambitieuze werkomgeving. Bovendien maak je deel uit van een dynamisch en gedreven team. Je krijgt een competitief salarispakket aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Yana Schoeters op het nummer +32 (0)487/28.68.98 of via [email protected]

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!