QA Engineer

  • Location: LEUVEN
  • Type: Perm
  • Job #19640

QA Engineer

Vast Contract – Regio Leuven

#chemie #quality #QA

Beschik je over een bachelor in de chemie? Heb je een eerste relevante werkervaring in QA of QC rol? Haal je energie uit klantgericht en kwalitatief werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QA Engineer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de chemie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QA Engineer kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de allround QA activiteiten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Controleren en garanderen dat de productprestaties voldoen aan de klantvereisten
  • Bestaande productieprocessen op vlak van kwaliteit verbeteren
  • Behandelen en opvolgen van klachten
  • Root-cause analyses opzetten in samenwerking met productie, QC en andere afdelingen
  • Ondersteunen bieden bij de introductie van nieuwe processen en technologieën
  • Optreden als aanspreekpunt in de communicatie met andere vestigingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QA Engineer minstens over een bachelor chemie of fysica aangevuld met een eerste relevante werkervaring in QA of QC. Je bent bereid om trainingen te volgen om jouw expertise in QA op te bouwen. Daarnaast heb je een goede technische kennis i.v.m. chemie, statistiek en problemsolving. Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot ben je een analytische persoon met een probleemoplossend denkvermogen die in staat is een helikopterview te behouden.

Wat kan je verwachten?

Als QA Engineer kom je terecht in een familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!