QC Specialist

 • Location: LEUVEN
 • Type: Perm
 • Job #19645

Vast Contract – Regio Leuven

#chemie #quality #QA

Beschik je over een bachelor of master in de chemie? Heb je een eerste relevante werkervaring in een analytisch labo? Zou je graag een meer superviserende rol opnemen inzake het gebruik van toestellen en methodes? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Specialist om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de chemie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Specialist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de systematische werking van de gebruikte labo-apparatuur en onderzoeksmethodes. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Issues oplossen inzake de equipment en testen
 • Consistentie implementeren in het gebruik van toestellen en methodes
 • Identificeren en analyseren van wederkerende fouten
 • Toezien op de beschikbaarheid en kwaliteit alsook een correcte uitvoering van de aanwezige apparatuur
 • Documentatie voorzien, opvolgen van veiligheidsprocedures, moeilijkheden en issues rapporteren
 • Coördinerende rol opnemen om lab technicians bij te staan in de uitvoering van testen
 • Op basis van de verwerkte data en problemen verbeteringsacties voorstellen en implementeren
 • Bestaande en nieuwe toestellen valideren

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Specialist minstens over een bachelor chemie aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een analytisch labo. Je bent bereid om trainingen te volgen om jouw expertise in labo-apparatuur  op te bouwen. Daarnaast heb je een goede technische kennis inzake labomethodes en standaarden (GPC, GC, ISP, HPLC, etc.). Verder ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Tot slot ben je een analytische persoon met een probleemoplossend denkvermogen die in staat is om op een systematische manier te werken.

Wat kan je verwachten?

Als QC Specialist kom je terecht in een familiale werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!