R&D Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #19707

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#research #development #engineer

Beschik je over een bachelor of masterdiploma in de biologische wetenschappen (agro- en biotechnologie, bio-ingenieurswetenschappen, etc.)?  heb je een affiniteit met land- en tuinbouw? Ben je gedreven, hands-on en analytisch? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun R&D team te versterken (team van 3 R&D Engineers). Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de agrosector en staat bekend omwille van hun bodemverbeteraars en bodembedekkers.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitwerken en uitvoeren van innovatieprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Verantwoordelijk voor het operationele aspect binnen de afdeling innovatie en R&D.
  • Identificeren van de marktopportuniteiten.
  • Opvolgen van technische en wetenschappelijke ontwikkelingen.
  • Ontwikkelen van nieuwe producten.
  • Samenwerken met diverse afdelingen (bv. productie, kwaliteit, etc.)
  • Verwerken en analyseren van laboresultaten.
  • Opvolgen van de veiligheidsvoorschriften.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een bachelor of masterdiploma in de biologische wetenschappen (agro- en biotechnologie, bio-ingenieurswetenschappen, etc.) aangevuld met een affiniteit voor land- en/of tuinbouw. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een een hands-on ingesteldheid en ben je gedreven, enthousiast en proactief. Je beschikt over een technisch en analytisch inzicht en een stoffige omgeving schrikt je niet af. Tot slot ben je teamgericht, flexibel, stressbestendig en nauwkeurig.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een internationaal, gezond en groeiend bedrijf met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!