Lab Analyst

  • Location: Mechelen
  • Type: Perm
  • Job #19753

Vast Contract – Regio Mechelen

#voeding #labo #kwaliteitscontrole

Heb je affiniteit met analytische en microbiologische analysemethodes? Heb je oog voor detail en werk je graag nauwkeurig? Beschik over een hands-on mentaliteit en kan je vlot zelfstandig aan de slag? Lees dan vooral verder.

Onze partner is op zoek naar een Lab Analyst om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit internationaal productiebedrijf gelegen in de regio Mechelen is actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Lab Analyst kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van analytische en microbiologische testen op grondstoffen en (half)afgewerkte producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Analyseren en vrijgeven van grondstoffen en afgewerkte producten binnen de vooropgestelde deadlines en standaarden
  • Kalibratie van meettoestellen in het labo en de productie
  • Oplossen van problemen m.b.t. de labomethodes en toestellen
  • Veiligheidsregels nauw opvolgen om incidenten te vermijden
  • Ondersteuning bieden aan het QA en R&D voor de uitvoering van analyses op experimentele materialen en trial runs

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Lab Analyst over een wetenschappelijke bachelor aangevuld met een sterke interesse in voeding. Daarnaast heb je kennis van GLP, analytische en microbiologische analysemethodes en ben je communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Verder ben je behoren nauwkeurigheid, orde en netheid tot jouw persoonlijkheid en kan je vlot zelfstandig aan de slag. Tot slot ben je bereid om te werken in een drieploegensysteem (vroege, late, nacht).

Wat kan je verwachten?

Als Lab Analyst kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of stuur jouw cv door naar matthias.kegels(@)jeffersonwells.be

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!