Project Manager Construction

  • Location: Ninove
  • Type: Contracting
  • Job #19754

Project Manager Construction

Vast contract – regio Aalst

#construction #industrial #international #greenfieldprojects

Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in bouwkunde? Heb jij ervaring met projectmanagement en ware passie voor het uitrollen van industriële projecten? Lees dan verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Manager Constructions om grote greenfield projecten in binnen en buiteland in goede banen te leiden. Dit toonaangevende familie bedrijf in Oost-Vlaanderen staat bekend om hun kwaliteit en  hun geweldige innovaties in de voedselindustrie.

jouw verantwoordelijkheden?

Als International Project Manager Construction ben je vanaf het begin betrokken bij onze uitbreidingsprojecten. Jij zal:

  • zoeken naar geschikte percelen,
  • studie en/of aankoop van bouwgronden of gebouwen leiden, parameters bepalen
  • conceptuele voorontwerpen maken
  • partnerships zoeken en bouwen met bouwpartners in nieuwe regio's
  • de voortgang van bouwprojecten opvolgen en hierover rapporteren
  • leiding geven aan en ondersteunen van regionale Projectmanagers

Wie ben jij?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te voeren, beschik je over een Master of Bachelor diploma in de Bouwkunde of Architectuur met minimum 5 jaar ervaring in project management en kennis BIM. Daarnaast stressbestendig, een doorzetter en resultaatgericht. Tot slot ben je ook een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Goede kennis van Engels is een vereiste. Frans en Nederlands zijn een plus.

Ervaring met diverse Europese regelgevingen, aanvragen van attesten en prijzen van lokale bouwmaterialen is absolute meerwaarde!

Wat kunt u verwachten?

Als Project Manager werk je in een dynamische en open omgeving met gezellige collega's. Bovendien ontvang je een aantrekkelijk salaris aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een direct vast contract. Ten slotte krijg je de mogelijkheid voor persoonlijke en professionele ontwikkeling door interne training en opleiding.

Interesse in deze of andere opportuniteiten? Aarzel dan niet om je CV te sturen naar sara.vandenbossche(at)jeffersonwells.be of bel op het nummer (+32) 0472.79.10.42

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!