Technical-Administrative Support

  • Location: ZEDELGEM
  • Type: Contracting
  • Job #19801

Technisch Administratief Bediende

Vast Contract – Regio Brugge
#administratief #leergierig #communicatief

Heb je kennis van Polarion?  Heb je werkervaring als administratief bediende in de industriële sector? Ben je leergierig en werk je gestructureerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Technisch Administratief Bediende om hun team te ondersteunen. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Brugge is wereldwijd actief binnen de landbouw sector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische machines

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Technisch Administratief Bediende kom je terecht in een hoogtechnologische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over tal van ondersteunende taken. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ondersteuning van de technische administratie.
  • Ondersteuning van de planning en rapportage
  • Vergaderingsnotities maken
  • Aanmaken, bijhouden en opvolgen van verscheidene technische processen
  • Testen Coördineren; resultaten controleren, materiaal bestellen, bij problemen met de testen communiceren naar de ingenieurs,…

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Technisch Administratief Bediende over een Leergierige ingesteldheid en een affiniteit met het technische systemen. Ervaring met CTS is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een geen schrik om feedback te vragen. Tot slot ben je ook een communicatief persoon.

Wat kan je verwachten?

Als Technisch Administratief Bediende kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!