MECHANICAL DESIGNERS

  • Location: ZEDELGEM
  • Type: Contracting
  • Job #19802

Mechanical Design Engineer

Vast Contract – Regio Brugge
#Mechanical #design #development

Beschik je over een master elektromechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring?  Heb je werkervaring in een product development omgeving? Heb je kennis van Sheetmetal en werk je georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Mechanical Design Engineer om hun product engineering team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio van Brugge is wereldwijd actief binnen de agrarische sector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische machines

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Design Engineer kom je terecht in een flexibele en multidisciplinaire omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het design voor nieuwe en huidige product ontwikkelingen en verbeteringen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Nauwe samenwerking en ondersteuning garanderen aan de verschillende teams, waaronder ontwerpanalyse, productvalidatie, productie, inkoop en leveranciers.
  • Ontwerpwerkzaamheden uitvoeren voor zowel nieuwe ontwikkelingen als huidige productverbeteringen voor prestaties, duurzaamheid en kosten.
  • Evalueren, interpreteren en samenvatten van functionele testgegevens.
  • Verantwoordelijk zijn voor verschillende taken binnen projecten en verantwoordelijk zijn voor de correcte uitvoering, opvolging en oplevering van die taken, in overeenstemming met de projectdoelstellingen.
  • Actieve deelname aan ontwerpbeoordelingen, FMEA's, productiebeoordelingen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Mechanical Design Engineer over een master (of bachelor) elektromechanica aangevuld met een eerste ervaring binnen product development. Kennis van functionele processen m.b.t voertuigen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels en Nederlands. Daarnaast heb je een probleemoplossende ingesteldheid en ben je een teamplayer. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke organisatie skills.

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Design Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!