Automation Engineer

  • Location: GENT
  • Type: Perm
  • Job #19968

Automation Engineer

Vast Contract – Gent
#AutomationEngineer #ProjectEngineering #Commissioning

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Automation Engineering en spreekt projectmatig werken jou aan? Lees dan zeker verder!

Voor onze klant met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar een Automation Engineer met interesse in milieu en hernieuwbare energie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Automation Engineer kom je terecht in een team van enthousiaste ingenieurs en sta je in voor het opstarten van geheel nieuwe installaties. Dit in nauwe samenwerking met de betrokken projectleider. Een greep uit jouw takenpakket:

  • Uitvoeren van functionele analyses op de systemen / installaties
  • Ontwerpen en programmeren van software en bedieningsschermen
  • Testen van de installatie
  • Zorgen voor een optimale opstart, waarbij je ook instaat voor het verhelpen van eventuele opstartproblemen
  • Voorzien van de nodige service achteraf, van op afstand of ter plaatse bij de klant

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) binnen Elektromechanica of Energietechnologie en laat je je opmerken door jouw hands-on ingesteldheid en passie voor programmatie en installatie? Beschik je over een vlotte kennis van het Nederlands, alsook een rijbewijs B? Hou je van afwisseling in je job, werk je graag mee aan industriële projecten en ben je in staat om zowel zelfstandig als in team te werken? Dan ben jij misschien wel de Automation Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Automation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!