Maintenance Engineer

  • Location: Eke
  • Type: Perm
  • Job #20005

Maintenance Engineer

Vast Contract – Eke
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Maintenance Engineer binnen een innovatieve procesomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Eke zijn we momenteel op zoek naar een Maintenance Engineer ter versterking van het huidige technische team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Engineer rapporteer je rechtstreeks aan de Technical Manager en sta je in vorm je de schakel tussen de techniekers op de werkvloer en het management. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Opmaken van actieplannen en verbetervoorstellen inzake correctief en preventief onderhoud
  • Analyseren van storingen en uitwerken van oplossingen, met het oog op een lange termijn strategie
  • Begeleiden van verschillende technische projecten die bijdragen tot efficiëntie, verhoogde kwaliteit, en veiligheid
  • Bieden van technische ondersteuning bij investeringsprojecten

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 1 relevante werkervaring in Maintenance binnen een productieomgeving? Beschik je over een sterk technisch en analytisch inzicht en haal je daarnaast ook energie uit het coachen en motiveren van een team techniekers? Laat je je opmerken voor jouw zin voor initiatief en verantwoordelijkheid en wil je de werking van de productie mee op een hoger niveau tillen? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!