Kwaliteitsverantwoordelijke

 • Location: Bree
 • Type: Perm
 • Job #20037

Vast Contract – Regio Bree
#bouw #kwaliteit #kwaliteitsverantwoordelijke

Ben je op zoek jij een uitdaging binnen een bedrijf waar je voldoende ruimte hebt om in door te groeien? Heb je werkervaring in een kwaliteitspositie? Heb je een chemische achtergrond en toon je interesse in de bouwindustrie? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Bree is internationaal actief binnen de bouwsector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor de controle op kwaliteit van de geproduceerde elementen met als doel het verbeteren en behouden van de productie- en productkwaliteit en efficiëntie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Organiseren van de herwerking bij afgekeurde elementen
 • Analyseren van fouten (in het productieproces), overleggen met productie
 • Uitvoeren van controles op verschillende locaties en de twee productiesites
 • Overleggen met de klant over de nodige kwaliteitseisen en verbeterprojecten
 • Kwaliteitscontroles op het productieproces en de afgewerkte producten door middel van controlemetingen, visuele controles, … zodat de producten beantwoorden aan de geldende regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften
 • Uitwerken en opvolgen van verbeteringsvoorstellen, preventieve of corrigerende maatregelen bij non-conformiteiten of ontvangen klachten
 • Toezien op de naleving van procedures en afspraken betreffende kwaliteit en (mee) zorg dragen voor een kwalitatief hoogwaardig proces en product
 • Aanpassen, ontwikkelen, documenteren en continu verbeteren van werkprocedures en productieprocessen, kwaliteitsborgingsprocessen en -procedures

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als kwaliteitsverantwoordelijke over een master industrieel ingenieur chemie aangevuld met een enkele jaren relevante werkervaring in kwaliteit. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ben je klantgericht, kritisch en nauwkeurig ingesteldheid. Tot slot ben je ook een initiatiefnemer met een hands-on mentaliteit die eenvoudig een helikopterview kan behouden.

Wat kan je verwachten?

Als Kwaliteitsverantwoordelijke kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!