Process & Validation Engineer

  • Location: Alken
  • Type: Perm
  • Job #20043

Vast Contract – Regio Alken
#proces #validatie #engineering

Heb je een eerste werkervaring in productieprocessen en validatie? Beschik je over een master in de industriële- of bio-ingenieurswetenschappen? Haal je voldoening en energie uit probleemoplossend werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process & Validation Engineer om hun engineeringteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in de regio Alken is internationaal actief.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process & Validation Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de uitvoering van validaties,  processtabilisatie en optimalisatie van nieuw productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Initiëren van verbeteringsprojecten op vlak van processen en kwaliteit
  • Ondersteuning bieden bij het definiëren van nieuwe processen, technologieën en producten
  • Deelnemen aan projectteams inzake proces en FMEA’s
  • Productieafdelingen ondersteunen bij processtoringen d.m.v. troubleshooting
  • Valideren en documenteren van processen, machines en producten
  • Begeleiden van inspecties en audits

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process & Validation Engineer idealiter over een master in de industriële- of bio-ingenieurswetenschappen aangevuld met een eerste relevante werkervaring in productieprocessen. Je hebt kennis van procesverbeteringstechnieken zoals Six Sigma, 5S, SMED, Kaizen, etc. en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, ben je kritisch en probleemoplossend ingesteldheid. Tot slot ben je ook een initiatiefnemer die eenvoudig een helikopterview kan behouden.

Wat kan je verwachten?

Als Process & Validation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!