(Junior) R&D Process Engineer

  • Location: BERINGEN
  • Type: Perm
  • Job #20059

(Junior) R&D Process Engineer

 

Vast Contract – Regio Beringen

#plastics #engineering #processengineering #R&D

 

Voel jij jou getriggerd door de wereld van plastics? Heb je reeds al enkele jaren ervaring in (process) engineering op zak, of ben je net afgestudeerd en wil je jezelf hierin opwerken? Lees dan vooral verder!

 

Onze partner is op zoek naar een (Junior) R&D Process Engineer om hun engineering team te versterken. Dit bedrijf gelegen in de regio van Beringen, is internationaal actief binnen de industrie van plastics.

 

Jouw verantwoordelijkheden?

Als (Junior) R&D Process Engineer kom je terecht in een innovatief en stabiel bedrijf dat internationaal actief is in de plastics sector, en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van de producten, van design tot de afwerking. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 

  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van producten en gereedschappen met 3D-software.
  • Je zal de machines bedienen om producten te maken
  • Je staat in voor het uittesten van de geproduceerde producten en deze te optimaliseren
  • Je zal in een multifunctioneel team binnen bepaalde deadlines en budgetten samenwerken aan meerdere projecten tegelijkertijd
  • Je staat in voor het denken over oorzaken en oplossingen, vernieuwingen en verbeteringen

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te kunnen voeren, beschik je als (Junior) R&D Process Engineer idealiter over een Bachelordiploma binnen engineering (elektromechanica, industrieel, elektriciteit, …) aangevuld met een goede kennis van 3D-software, bij voorkeur Solidworks. Daarnaast heb je interesse in de wereld van plastic processing en beschik je over een uitstekende kennis Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Verder heb je een leergierige ingesteldheid en werk je graag nauwkeurig met oog voor detail.

 

Wat kan je verwachten?

Als (Junior) R&D Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen en biedt het bedrijf voldoende doorgroeimogelijkheden.

 

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Yana Schoeters op het nummer +32 (0)4 87 28 68 98 of via [email protected]

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!