Continuous Improvement Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20063

Continuous Improvement Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#continuous #improvement #engineer #chemie

Beschik je over een bachelor of masterdiploma (voorkeur engineering)?  Heb je minimum een aantal jaar ervaring met verbeterprojecten in een productieomgeving? Heb je een goede kennis van Lean management en beschik je over uitstekende people skills? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een CI Engineer om hun Continuous Improvement team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Gent is internationaal actief binnen de chemische sector en staat bekend omwille van hun smeermiddelen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als CI Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het initiëren, voorstellen en begeleiden van verbeterprojecten om complexere problemen te verhelpen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Workshops en trainingen geven om kennis te ontwikkelen en teams te ondersteunen bij het uitvoeren van het verbeterplan.
  • Verzamelen van operationele data.
  • KPI rapportage op lokaal niveau.
  • Coachen en bijstaan van de productieteams bij het aanpassen van productieproblemen.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als CI Engineer over een bachelor of masterdiploma (voorkeur engineering) aangevuld met minimum een aantal jaar ervaring met verbeterprojecten in een productieomgeving. Kennis van Lean en change management is een groot pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast streef je naar continu verbetering en ben je nauwkeurig, accuraat en kwaliteitsgericht. Je bent teamgericht, hands-on en communicatief. Tot slot beschik je over sterke people skills.

Wat kan je verwachten?

Als CI Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!