Process Engineer

  • Location: IEPER
  • Type: Perm
  • Job #20097

Process Engineer

Vast Contract – Regio Ieper
#proces #project #engineer

Beschik je over een diploma als bio-, industriëel of burgerlijk ingenieur?  Heb je proceservaring en draag je veiligheid hoog in het vaandel? Ben je communicatief vaardig en kan je autonoom werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Process Engineer om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Ieper is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Process Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over procesoptimalisatie en ondersteun je bij het onderzoeken, uitschrijven en implementeren van verbeteringsprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Opvolgen van productieprocessen en bijsturen waar nodig. Advies kunnen geven collega’s i.v.m. aanpassingen.
  • In kaart brengen van zowel de technische kant als het budget van projecten. Implementeren en integreren van goedgekeurde projecten.
  • Knelpunten opzoeken en voorstellingen tot verbetering formuleren binnen het productieproces.
  • Up-to-date blijven met kennis nodig voor als expert technologie, sustainability en energie.
  • Voorstellen opmaken ter optimalisatie van de processen met focus op digitaliseren.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Process Engineer over een opleiding als bio-ingenieur, ingenieur industriële wetenschappen of burgerlijk ingenieur aangevuld met een proces en/of project ervaring. Ervaring met uitvoeren van projecten is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en draag je veiligheid hoog in het vaandel. Tot slot ben je ook een sterk autonoom persoon en toon je graag initiatief.

Wat kan je verwachten?

Als Process Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!