QC Analyst

  • Location: Leuven
  • Type: Perm
  • Job #20155
 

Vast Contract – Regio Leuven
#healthcare #quality #QC

Beschik je over een bachelor chemie? Zou je graag werken in kwaliteitscontrole binnen de healthcare? Haal je voldoening uit het afleveren van kwalitatief werk? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een QC Analyst om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de healthcare industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als QC Analyst kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de controle van de kwaliteitsaspecten van de materialen/producten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Fysieke, chemische en mechanische testen uitvoeren volgens de interne procedures
  • Monitoren en beheren van kwaliteitsrecords
  • Uitvoeren van kalibraties van alle productie- en QC gerelateerde toestellen
  • Ondersteuning bieden in het analyseren, behandelen en onderzoeken van klachten
  • Instaan voor het onderzoeken van deviatie en non-conformiteiten
  • Risicoanalyse en validatie van nieuwe en gewijzigde procedures/processen/toestellen
  • Deelnemen in de implementatie- en verbeteringsprojecten in het QC controle systeem

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als QC Analyst over een bachelor chemie. Een eerste relevante werkervaring in een farmaceutische omgeving is een pluspunt. Je hebt kennis van GMP, ISO en kwaliteitssystemen en bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een klantgerichte ingesteldheid en werk je nauwkeurig met oog voor kwaliteit. Tot slot ben je ook een onafhankelijke persoon die vlot kan communiceren met andere partijen.

Wat kan je verwachten?

Als QC Analyst kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!