Validation Engineer

 • Location: Leuven
 • Type: Perm
 • Job #20160

Vast Contract – Regio Leuven
#medicaldevices #validatie #engineering

Beschik je over een master in de ingenieurswetenschappen? Heb je werkervaring en/of interesse validatieprocessen in de medical devices? Werk je graag klantgericht vanuit een kritisch standpunt? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Validation Engineer om hun validatieteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de medical devices.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Validation Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de evaluatie van ontwerp- en procesconcepten en de vertaling naar input voor testbenadering. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

 • Optreden als aanspreekpunt voor alle validatieaspecten
 • Opstellen van een lijst met kritieke eigenschappen samen met de ontwerper, Product Lifecycle Management Lead en Quality Engineer
 • Opstellen van kritieke beoordeling gebaseerd op concepten
 • Opstellen van een validatieplan/strategie op basis van kritieke beoordeling om efficiëntste testen/validatie mogelijk te maken
 • Verzamelen van feedback van engineering studies en het up-to-date houden van de validatiestrategie voor producten en processen
 • Continu zoeken naar verbeteringen in de validatieprocessen
 • Communiceren van validatiestrategie met bouw- en testteams en CFT om een soepele overgang te garanderen
 • Beheren en standaardiseren van de flow: SPOC – FMEA – Control plan

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Validation Engineer over een master in de ingenieurswetenschappen (chemie, biochemie, biomedisch, etc.). Relevante werkervaring in een soortgelijke rol is een sterk pluspunt. Kennis over SAP en Minitab zijn een meerwaarde. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een teamspeler die vlot autonoom kan werken en graag initiatief neemt. Tot slot ben je klant- en kwaliteitsgericht en heb je een kritische ingesteldheid.

Wat kan je verwachten?

Als Validation Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!