Product Engineer

  • Location: Leuven
  • Type: Perm
  • Job #20165

Vast Contract – Regio Leuven
#medicaldevices #productdesign #productdevelopment

Beschik je over een master in een wetenschappelijke richting? Heb je werkervaring en/of interesse in productontwerp en productontwikkeling binnen de plastics in de medical devices industrie? Werk je graag klantgericht vanuit een probleemoplossende mindset? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Product Engineer om hun development team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Leuven is internationaal actief binnen de medical devices.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Product Engineer krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van nieuwe producten en het initiëren van change control projects m.b.t. productaanpassingen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Ondersteunen bij de implementatie van nieuwe producten, productaanpassingen of productverbeteringen
  • Acties coördineren met andere departementen zoals productie, regulatory affairs, procesvalidatie, kwaliteit, etc. om een correct documentatie te kunnen voorzien
  • Instaan voor het respecteren van de opgelegde deadlines, budgetten, veiligheid- en kwaliteitsregels
  • Beheren van het volledige design control proces vanaf de technische haalbaarheid, ontwerp en ontwikkeling tot de validatie
  • Change- en verbeteringsprojecten initiëren
  • Analyseren en oplossen van problemen komende van de klant, leveranciers, of productie
  • Voorzien van de nodige informatie en documentatie om ownership van de producten op te nemen inzake het behandelen van technische vragen, reviewen van datasheets, etc.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Product Engineer over een master in een wetenschappelijke richting (chemie, biochemie, biomedisch, etc.) aangevuld met een eerste relevante werkervaring in een soortgelijke rol. Kennis over plastics en injection molding zijn een meerwaarde. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een can-do mentaliteit en oog voor detail. Tot slot ben je klant- en kwaliteitsgericht en heb je een kritische ingesteldheid.

Wat kan je verwachten?

Als Product Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!