Lab Analist

  • Location: Tienen
  • Type: Perm
  • Job #20194

Vast Contract – Regio Tienen
#agro-industrie #labo #QC

Beschik je over een bachelor biologie of (bio)chemie? Zou je graag werken in kwaliteitscontrole binnen een agro-omgeving? Haal je voldoening uit het afleveren van kwalitatief werk? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Lab Analist om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in de regio Tienen is internationaal actief binnen de agro industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Lab Analist kom je terecht in een dynamische omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het uitvoeren van testen op de producten in het labo. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Specifieke testen uitvoeren op de producten binnen de afdeling die zich focust op ziekteresistenties
  • Meewerken aan de voorbereiding, uitvoering, het onderhoud en de analyse van de ziektetoetsen, moleculaire diagnostiek en inoculumproducties
  • De correctheid en kwaliteit van de resultaten controleren
  • Uitvoeren en interpreteren van statistische analyses ter validatie van de resultaten.
  • Rechtstreeks rapporteren aan de labmanager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Lab Analist over een bachelor biologie of (bio)chemie. Een eerste relevante werkervaring in een biologische omgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een kwaliteitsgerichte ingesteldheid en werk je nauwkeurig met oog voor detail. Tot slot ben je ook een ordelijk persoon die graag efficiënt werkt.

Wat kan je verwachten?

Als Lab Analist kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Matthias Kegels op het nummer +32 (0)4 76 35 74 35 of via matthias.kegels(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!