Quality Manager

  • Location: WAREGEM
  • Type: Perm
  • Job #20195

Quality Manager

Vast Contract – Regio Waregem
#Quality #Manager #Chemie

Beschik je over een master in een chemische richting? Heb je werkervaring in kwaliteit in een chemische sector of in textiel? Ben je een echte people manager? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Manager om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in regio Waregem is wereldwijd actief binnen de textiel/chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Manager kom je terecht in een kwaliteitsteam van 5 personen en krijg je de eindverantwoordelijkheid over kwaliteitswerking binnen jouw afdeling. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Kwaliteit garanderen van binnenkomende grondstoffen tot afgewerkt product
  • Kwaliteitssysteem bewaken en verbeteren waar nodig om tot een optimale en constante kwaliteit te komen
  • Verantwoordelijkheid dragen bij interne kwaliteitscontroles
  • Uitvoeren van audits op zowel de ingevoerde producten als de processen
  • In samenwerking met compliance manager de nodige certificaten verwerven, behouden en actualiseren
  • Rapporteren aan R&D Director

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Manager over een master in een chemische richting of gelijkaardig aangevuld met een 3 a 5 jaar relevante werkervaring. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Engels en Frans. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en ben je een echte people manager. Tot slot ben je ook een enthousiast persoon met sterke communicatieve skills.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!