R&D Engineer

  • Location: Waregem
  • Type: Perm
  • Job #20204

R&D Engineer

Vast Contract – Regio Waregem
#R&D #kunststof #chemie

Beschik je over een master in industriële wetenschappen chemie of gelijkaardig? Heb je werkervaring met R&D in de chemische sector (bv. kunststoffen)? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een R&D Engineer om hun R&D team te versterken. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in regio Waregem is internationaal actief binnen de chemische sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Engineer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van nieuwe producten en optimalisatie van het huidige gamma. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Aanmaken van nieuwe formulaties
  • Verantwoordelijkheid over het uitvoeren van de testen met betrekking tot nieuwe producten en optimalisatie van de huidige producten
  • Resultaten van de testen interpreteren en bijsturen
  • Opvolgen van kwaliteit en toepassingsmogelijkheden van de producten
  • Contacten onderhouden met leveranciers
  • Rapporteren aan R&D Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als R&D Engineer over een master industrieel ingenieur chemie of gelijkaardig aangevuld met relevante ervaring binnen een R&D afdeling. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Daarnaast heb je een team-minded ingesteldheid maar kan je tevens ook zelfstandig werken. Tot slot ben je ook een hands-on persoon met oog voor detail.

Wat kan je verwachten?

Als R&D Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!