Consultant Milieu

  • Location: KORTRIJK
  • Type: Perm
  • Job #20206

Consultant Milieu

Vast Contract – Regio Kortrijk
#consultant #milieu #preventie

Ben je als milieucoördinator op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je werkervaring met het uitbouwen van een milieustrategie voor een of meerdere bedrijven? Ben je op zoek naar een job met flexibiliteit en verantwoordelijkheden? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een consultant om hun milieu team te versterken. Dit sterk groeiend bedrijf gelegen in regio Kortrijk is binnen de milieu sector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als consultant milieu kom je terecht in een bedrijf die hun werknemers voorop stelt en krijg je de verantwoordelijkheid over de begeleiding van bedrijven bij het uitwerken van hun milieustrategie. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Coördineren van lopende projecten van a tot z in samenspraak met de klanten, collega’s en externe deskundigen, zowel autonoom als in team
  • Vergaderingen organiseren en leiden met directieteams, overheden en andere stakeholders
  • Verantwoordelijkheid over diverse milieuprojecten in verschillende sectoren
  • Uitwerken van vergunningsaanvragen, milieuaudits en zorgsystemen
  • Opvolgen van de nieuwste wetgevingen en ontwikkelingen binnen het werkdomein
  • Begeleiden van collega’s en het team verder helpen groeien

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Milieu Consultant over een masteropleiding aangevuld met een getuigschrift milieucoördinator A of B en je hebt hier reeds relevante ervaring mee. Kennis binnen preventie of ruimtelijke ordening is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en kan adviezen neerschrijven en toelichten op verschillende niveaus binnen een organisatie. Daarnaast heb je een efficiënte en flexibele ingesteldheid en tot slot ben je ook een autonoom persoon die ook goed in team kan werken.

Wat kan je verwachten?

Als Consultant Milieu kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Je werkt in een flexibel uurrooster binnen een 39u werkweek waardoor je recht hebt op 6 ADV dagen. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een wagen, tankkaart, een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!