PRODUCTIEPLANNER

  • Location: OOSTKAMP
  • Type: Contracting
  • Job #20228

Productieplanner

Vast Contract – Regio Oostkamp
#productie #planner #ERP

Beschik je over een Bachelor in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring? Heb je werkervaring met een ERP syteem en affiniteit met logistieke systemen? Heb je zin voor verantwoordelijkheid en werk je georganiseerd? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Productieplanner om hun logistiek team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Oostkamp is wereldwijd actief binnen de luchtvaart sector en staat bekend omwille van hun hoge kwaliteitsproducten

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Productieplanner kom je terecht in een high-end productie omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de materiaalstromen en leveringen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig leveren naar de klanten
  • Gebruik makend van het ERP systeem, organiseer en implementeer je de materiaalstromen
  • Je verzorgt de communicatie met de klanten i.v.m. orders en leveringen
  • Je bewaakt de tijdige aanlevering van grondstoffen
  • Je bepaalt de prioriteiten voor de machines en installaties
  • In samenwerking met je collega’s los je mogelijke capaciteitsproblemen op

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als productieplanner over een Bachelor in een technische richting. Ervaring met logistieke systemen is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast heb je een proactieve ingesteldheid en heb je kennis van een ERP systeem. Tot slot ben je ook een stressbestendig persoon met sterke sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Productieplanner kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Martine Vergote op het nummer +32 (0)4 95 36 51 42 of via martine.vergote(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!