Quality Officer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20241

Quality Officer

Vast Contract – Regio Gent
#quality #kwaliteitssystemen #kwaliteitsprocessen #officer

Beschik je over een bachelor of masterdiploma, voorkeur voeding?  Heb je reeds een eerste werkervaring binnen een kwaliteitsafdeling (of een eventuele stage)? Ben je nauwkeurig, planmatig en communicatief? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Quality Officer om hun kwaliteitsteam te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun petfood.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Quality Officer kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het detecteren en analyseren van de noden inzake kwaliteit en uitvoeren van verbeterprojecten om kwaliteitsnormen te behalen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Behandelen van klachten en non-conformiteiten van A tot Z volgens de interne procedures en voorschriften om een optimale klantenservice te kunnen garanderen.
  • Definiëren, updaten en goedkeuren van bepaalde procedures, processen en kwaliteitsnormen.
  • Adviseren over te nemen maatregelen als grondstoffen en eindproducten de kwaliteitsnormen niet behalen.
  • Sensibiliseren en aanzetten van productiemedewerkers tot het leveren van kwaliteitsvolle producten.
  • Voorbereiden en begeleiden van interne en externe audits.
  • Aanspreekpunt zijn voor klanten voor alle vragen rond kwaliteit.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Quality Officer over een bachelor of masterdiploma aangevuld met een eerste werkervaring binnen een kwaliteitsafdeling (of een eventuele stage). Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Daarnaast ben je nauwkeurig, planmatig en een sterke communicator. Je kan vlot overweg met webapplicaties en je bent klantgericht. Tot slot ben je stressbestendig, gedreven en kan je onder druk werken.

Wat kan je verwachten?

Als Quality Officer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, glijdende uren, mogelijkheid tot 1x/week telewerk en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!