Maintenance Manager

  • Location: GENT
  • Type: Perm
  • Job #20243

Maintenance Manager

Vast Contract – Gent

#MaintenanceEngineer #Manufacturing #PeopleManagement

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen Maintenance Management en sta je open voor een uitdaging waarbij je zowel kan focussen op de dagelijkse operations en verbeterprojecten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een Maintenance Manager die kan terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Manager sta je in voor het aansturen van een team techniekers en volg je de dagelijkse taken inzake onderhoud en herstellingen op. Daarnaast werk je concrete verbetervoorstellen uit en zal je focussen op investeringsprojecten. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Opmaken van onderhouds- en herstelplannen voor de gehele site
  • Coördineren van de werkzaamheden over de gehele site, rekening houdend met het optimaal inzetten van materiaal en medewerkers
  • Coördineren van investeringsprojecten, zowel naar installaties binnen de productie als facilities toe
  • Opvolgen van werken in uitvoering door contractoren
  • Identificeren van bottle necks in de productie en het uitwerken van een plan van aanpak om dit in de toekomst te op een efficiënte manier te voorkomen

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Engineering (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je terugvallen op minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Heb je ervaring met het aansturen van een team en weet je hoe je verbeter- en vernieuwingsprojecten moet aanpakken? Kan je vlot werken in SAP en beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Laat je je opmerken door jouw communicatieve vaardigheden, analytisch inzicht en weet je als geen ander hoe je mensen kan motiveren? Dan ben jij misschien wel de Maintenance Manager die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via onze website www.jeffersonwells.be of contacteer Bauwdyna Van Haver op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06 of stuur jouw cv door naar bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!