Design Engineer

  • Location: LOKEREN
  • Type: Perm
  • Job #20248

Design Engineer

Vast Contract – Lokeren
#R&DEngineer #DesignEngineer #Autocad

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging Design Engineer binnen een R&D omgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Lokeren zijn we momenteel op zoek naar een Design Engineer. We zoeken een kandidaat die kan terugvallen op minstens een relevante werkervaring en die vlot overweg kan met Autocad 2D.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Design Engineer kom je terecht in een aangenaam team van zeer ervaren collega’s. Gezien het brede productgamma van onze klant, zal je stap voor stap intern opgeleid worden om alle producten gaandeweg te leren kennen en mee te werken aan het verfijnen van het mechanisch ontwerp van bestaande systemen. Je werkt op kantoor, maar bevind je zeer dicht bij de productie. Hierdoor hou je voeling met de werkvloer en zie je hoe jouw ontwerp vorm krijgt in de realiteit.

Naast het ontwerp hou je ook rekening met aspecten zoals kostprijs, verwerkingssnelheid, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, etc…

Wie ben je?

Heb je een achtergrond als Industrieel Ingenieur Productontwikkeling (of gelijkwaardig door ervaring) en kan je vlot overweg met Autocad 2D, eventueel Solidworks en/of Inventor? Beschik je over een vlotte kennis van de Nederlandse taal, aangevuld met een goede kennis Engels en eventueel Frans? Heb je ervaring binnen een R&D omgeving en hou je ervan om met jouw creatieve oplossingen een meerwaarde te bieden voor klanten in een B2B context? Heb je een neus voor optimalisatie en kan je zowel zelfstandig als in team werken? Dan ben jij misschien wel de Design Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Design Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!