Electrical Project Engineer

  • Location: GENT
  • Type: Perm
  • Job #20364

Electrical Project Engineer

Vast Contract – Gent
#ElectricalEngineer #ProjectEngineer #Manufacturing

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging In Electrical Engineering en sta je open voor een job binnen eenzelfde bedrijf waar je de kans krijgt om de lead te nemen in innovatieve E&I projecten? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een Project Engineer binnen het domein van Electrical Engineering. Deze vacature staat ook open voor zowel junior, medior als senior profielen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Electrical Project Engineer ben je verantwoordelijk voor diverse projecten binnen het domein van E&I op de productieplant in regio Gent. Naast het elektrische ontwerp en uitvoeren van kabelberekeningen, fungeer je als eerste aanspreekpunt voor contractoren en leveranciers en werk je ook nauw samen met de collega’s binnen Maintenance. Je werkt nauw samen met een team van ontwerpers, die je eveneens aanstuurt en zorgt voor de finale controle van de technische plannen.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om creatief aan de slag te gaan met jouw ideeën inzake efficiëntie en verbetering en deze om te zetten naar concrete projecten.

 

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Electrical Engineering / Elektrotechniek en beschik je over een vlotte kennis van zowel het Nederlands als het Engels? Laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en haal je energie uit het samenwerken met multidisciplinaire teams? Beschik je over een flinke dosis verantwoordelijkheidszin, weet je prioriteiten te stellen en kan je vlot zelfstandig werken? Behoud je graag de voeling met het operationele werkveld en heb je een neus voor verbetering en innovatie? Dan ben jij misschien wel de Electrical Project Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Electrical Project Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!