Production Engineer

  • Location: Mechelen
  • Type: Perm
  • Job #20366

Production Engineer

Vast Contract – Mechelen
#ProductionEngineer #Automotive #Manufacturing

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Production Engineer binnen een innovatie productieomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Mechelen zijn we momenteel op zoek naar een Production Engineer die zich zal toespitsen op verschillende processen binnen de productie, met link naar de automotive industrie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde KPI’s inzake veiligheid, kwaliteit, maintenance en productie. Naast het opvolgen van de daily operations sta je ook in voor het uitdenken en realiseren van projecten m.b.t. optimalisatie en continuous improvement. Door jouw nauwe betrokkenheid bij de werkvloer ben je het aanspreekpunt voor het oplossen van productieproblemen en treed je op als vervangend QA Coach en Operations Manager (bij afwezigheid van de collega’s). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het introduceren van nieuwe producten en materialen op de werkvloer en sta je in voor de technische opleiding van de operationele medewerkers.

 

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Elektromechanica en beschik je over een vlotte kennis van zowel het Nederlands als het Engels? Laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en haal je energie uit een job waar je het conceptuele denkwerk en hands-on activiteiten met elkaar kan combineren? Beschik je over een flinke dosis verantwoordelijkheidszin, weet je prioriteiten te stellen en kan je vlot zelfstandig werken? Heb je een neus voor optimalisatie en ben je klaar voor een uitdaging in een sterk kwaliteitsgerichte werkomgeving? Dan ben jij misschien wel de Production Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!