Field Service Engineer

  • Location: Puurs
  • Job #20372

Field Service Engineer

Vast Contract – Regio Puurs
#mechanica #onderhoud #productie

Beschik je over een Bachelor Elektromechanica? Heb je werkervaring in een sterk mechanische werkomgeving? Zie je een nieuwe uitdaging binnen Service Engineering volledig zitten? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Field Service Engineer om hun team te versterken. Dit gerenommeerd productiebedrijf gelegen in Puurs is wereldwijd actief binnen de voedingssector en staat bekend omwille van hun kwaliteitsvolle verpakkingen.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Field Service Engineer kom je terecht in een sterk mechanische omgeving en ga je bij de klanten ter plekke de machines in orde stellen. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je bent verantwoordelijk voor het leveren van service aan klanten binnen de BeNeLux
  • Je zal instaan voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen op productie-installaties.
  • Je geeft ondersteuning aan klanten in het verhelpen en voorkomen van terugkerende problemen.
  • Je hebt nauw contact met je klanten en je formuleert een technisch antwoord op hun vragen en noden.
  • Je biedt ondersteuning aan de klant tijdens audits.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Field Service Engineer over een Bachelor Elektromechanica aangevuld met een sterke mechanische kennis. Ervaring binnen de voedingssector is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid en heb je een sterk probleemoplossend denkvermogen. Tot slot ben je ook een klantgericht persoon met sterke communicatievaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Field Service Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!