Maintenance Engineer

  • Location: OOSTAKKER
  • Type: Contracting
  • Job #20373

Maintenance Engineer

Vast Contract – Regio Gent
#onderhoud #preventief #verbeteringen

Beschik je over een Master Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring? Haal je voldoening uit verbeteringen zoeken en optimalisaties? Haal je voldoening uit het gedacht dat de productie kan blijven draaien door jou toedoen? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Maintenance Engineer om hun onderhoudsteam te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de automobiel sector en staat bekend omwille van hun kwaliteitsvolle wagens.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een productie omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het optimaliseren van de preventieve en correctieve onderhoudswerken. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en optimaliseren van het onderhoudsprogramma.
  • Je maakt analyses, gebaseerd op verzamelde gegevens van stilstandtijden van onze apparatuur.
  • Je beschrijft de technische specificaties van onze onderhoudscontracten.
  • Je zorgt ervoor dat het benodigde materiaal voor de afdeling aanwezig is.
  • Je onderhoudt contacten met aannemers om onverwachte problemen snel te kunnen oplossen.
  • Je ondersteunt de technici van het onderhoudsteam bij hun dagelijkse taken van preventief onderhoud en storingsreparaties.
  • Je bent betrokken bij nieuwe technologieën.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Maintenance Engineer over een master elektromechanica met een goede kennis van automatisering en mechanica. Een hands-on mentaliteit is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast ben je een creatief en inspirerend persoon en heb je een talent om verandering door te voeren. Tot slot ben je ook een teamplayer met sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden.

Wat kan je verwachten?

Als Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!