Project Manager

  • Location: Halle
  • Type: Contracting
  • Job #20374

Project Manager

Vast Contract – Regio Halle
#project #management #farmaceutical

Beschik je over een Master in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring?  Heb je werkervaring met projectplanning en budgetbeheersing? Haal je voldoening uit het realiseren van installatieprojecten aan de hoogste kwaliteit? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Project Manager om hun team van Projectmanagers te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in Halle is wereldwijd actief binnen de farmaceutische sector en staat bekend omwille van hun hoogtechnologische en kwaliteitsvolle machines.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Project Manager kom je terecht in een innovatieve omgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over installatieprojecten. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Je geeft technische ondersteuning aan het verkoopteam tijdens de ontwerpfase.
  • Je superviseert de werken tijdens de uitvoering: vergaderingen, nazicht technische dossiers, kwaliteitscontrole, nazicht vorderingsstaten, opmaken eindafrekening, bewaken van kwaliteit, budget, timing,…
  • Je staat in voor de opvolging van problemen en verborgen gebreken tijdens de waarborgperiode.
  • Je rapporteert de voortgang en budgetten administratief op een stipte en correcte manier naar de betrokken interne diensten.
  • Je informeert de klant over de voortgang en bespreekt eventuele extra werken.

 

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Project Manager over een Master (Elektro)mechanica aangevuld met een goede kennis of interesse in elektronica. Ervaring in een internationale omgeving is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Engels. Daarnaast ben je een zelfstandig persoon en ben je stressbestendig. Tot slot ben je ook een communicatief persoon met sterke organisatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Project Manager kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sara Van Den Bossche op het nummer +32 (0)4 72 79 10 42 of via sara.vandenbossche(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!