Magazijnier

  • Location: Evergem
  • Type: Contracting
  • Job #20377

Technisch Magazijnier

Vast Contract – Regio Gent
#sleutelwoorden

Beschik je over een diploma in een technische richting? Heb je werkervaring met SAP of ben je bereid dit aan te leren? Heb je een mindset voor optimalisatie en werk je nauwkeurig? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een technisch magazijnier om hun warehousing team te versterken. Dit toonaangevend distributiebedrijf gelegen in Gent is wereldwijd actief binnen de brandstof sector en staat bekend omwille van hun tankstations.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als technisch magazijnier kom je terecht in een dynamische omgeving en zal je naast het werk van magazijnier verantwoordelijk zijn voor optimalisaties. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • In SAP lijsten trekken, nieuw materiaal aanmaken,…
  • Het benodigde materiaal bestellen bij leveranciers
  • Offertes opvragen bij verschillende leveranciers om vergelijkingen te kunnen maken
  • Nadenken over hoe je veel voorkomende handelingen kan optimaliseren en efficiënter maken
  • Voor een klein deel van de tijd zal je ook rekken aanvullen en goederen weg- en klaarleggen

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als technisch magazijnier over een diploma in een technische richting aangevuld met een goede kennis van SAP of de bereidheid om dit aan te leren. Ervaring in een administratieve functie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands. Daarnaast heb je een hands-on ingesteldheid. Tot slot ben je ook een analytisch persoon en werk je met oog voor verbeteringen.

Wat kan je verwachten?

Als technisch magazijnier kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Jens Blanchet op het nummer +32 (0)4 79 43 32 62 of via jens.blanchet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!