Production Engineer

  • Location: Mechelen
  • Type: Perm
  • Job #20434

Production Engineer

Vast Contract – Mechelen
#ProductionEngineer #PackagingEngineer #Manufacturing

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Production Engineer in de chemische sector? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Mechelen zijn we momenteel op zoek naar een Production Engineer die zich zal toespitsen op verschillende processen binnen de verpakkingsafdeling en die zal fungeren als rechterhand van de Productie Manager.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Engineer sta je in voor het garanderen van een optimale werking van de installaties in de verpakkingsafdeling. Hiervoor werk je nauw samen met collega’s van de andere afdelingen (o.a. Maintenance, Labo en HSE). Je werkt actief mee aan het verder optimaliseren van de productieprocessen en houdt hierbij rekening met verschillende factoren zoals budget, capaciteit, efficiëntie, werkprocedures, etc. Dagelijks sta je in contact met de arbeiders op de werkvloer en zorg je binnen jouw scope voor het aansturen van eigen techniekers en contractoren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opleiden van alle betrokken collega’s op de werkvloer en fungeer je aanspreekpunt / verantwoordelijke in voorbereiding van en tijdens turnarounds en shut-downs.

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Elektromechanica en beschik je over een vlotte kennis van zowel het Nederlands als het Engels? Laat je je opmerken door jouw sterke communicatieve vaardigheden en haal je energie uit een job waar je het conceptuele denkwerk en hands-on activiteiten met elkaar kan combineren? Beschik je over een flinke dosis verantwoordelijkheidszin, weet je prioriteiten te stellen en kan je vlot zelfstandig werken? Heb je een neus voor optimalisatie en affiniteit met gerobotiseerde productiesystemen? Dan ben jij misschien wel de Production Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Production Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!