R&D Technician

  • Location: Mechelen
  • Type: Project
  • Job #20435

R&D Technician

Vast Contract – Mechelen
#R&DEngineer #Technician #MaintenanceEngineer

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als binnen een innovatie productieomgeving met internationaal karakter? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Mechelen zijn we op zoek naar een R&D Technician ter versterking van het huidige team.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als R&D Technician ligt jous focus in eerste instantie op Maintenance, Problem Solving en Support binnen de R&D productieomgeving. Hierbij hou je steeds rekening met aspecten van veiligheid en milieu en zal je ook instaan voor het opvolgen en verder uitrollen van 5S en kwaliteitsprocedures.

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Verbeteren van de functionaliteiten van de installaties (R&D en proefapparatuur)
  • Verantwoordelijkheid dragen over het onderhoud van de installaties
  • Uittesten van nieuwe productiemethodes en processen
  • Bijdragen tot Continuous Improvement binnen de productieomgeving

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een Master diploma in Elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring) en beschik je over een vlotte kennis van zowel het Nederlands als het Engels? Heb je affiniteit met (zwaardere) industriële installaties binnen een procesomgeving en eventueel labo? Sta je open voor een job waarbij je technisch denkwerk kan combineren met hands-on verantwoordelijkheden en hou je van een uitdaging waarbij je de kans krijgt om sporadisch te reizen (korte periodes, binnen Europa) in het kader van jouw job? Dan ben jij misschien wel de R&D Technician die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als R&D Technician kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)jeffersonwells.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!