Reliability Engineer

  • Location: Gent
  • Type: Perm
  • Job #20437

Reliability Engineer

Vast Contract – Gent
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Reliability Engineer binnen een hoog technologische werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Gent zijn we momenteel op zoek naar een Reliability Engineer die de betrouwbaarheid van het machinepark onder de loep kan nemen en verder kan optimaliseren.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Reliability Engineer evalueer je de bestaande onderhoudsactiviteiten en zorg je voor de verdere optimalisatie ervan om stilstanden naar de toekomst toe te minimaliseren. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Analyseren van productieverliezen en voorstellen doen tot verbetering
  • Uitvoeren van root-cause analyses
  • Aansturen van techniekers bij het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten
  • Opstellen van preventieve en predictieve onderhoudsplannen
  • Opvolgen van de nodige administratie inzake werkinstructies, technische fiches, KPI’s, etc, inclusief de nodige digitalisering ervan

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel Ingenieur Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens 2 jaar werkervaring in een industriële productie? Beschik je over een brede technische achtergrond en toon je een sterke interesse in het domein van Reliability Engineering? Ben je vertrouwd met mechanische onderhoud en laat je je opmerken door je analytische vaardigheden, aangevuld met people management skills (en/of ambitie om jezelf hier verder in te ontwikkelen)? Dan ben jij misschien wel de Reliability Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Reliability Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!