Production Leader

  • Location: Kortrijk
  • Type: Perm
  • Job #20511

Production Leader

Vast Contract – Regio Kortrijk – 2 ploegen
#production #supervisor #voeding

Beschik je over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting? Heb je werkervaring in een leidinggevende rol in een productieomgeving? Ben je een echt people manager? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Production Leader om hun team te versterken. Dit toonaangevend productiebedrijf gelegen in regio Kortrijk is actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Production Leader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over de voortdurende verbetering van de productielijnen en het people management. Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Garanderen en optimaliseren van de kwaliteit en veiligheid in de productie
  • Verzekeren van een goede samenwerking tussen de verschillende productie teams en operatoren
  • Productiviteit verbeteren d.m.v. motivatie, inspiratie en coaching van jouw team
  • Instaan voor teamvergaderingen, bedrijfscommunicatie en personeelsplanning
  • Trekken van projecten rondom kwaliteit, veiligheid, evaluatiesystemen…
  • Rapporteren aan Plant Manager

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Production Leader over een bachelor of master in een voedingsgerelateerde richting zoals voedingstechnologie of bio-ingenieur aangevuld met een eerste ervaring in leidinggevende functie. Ervaring binnen de voedingsindustrie is een pluspunt. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en spreekt een woordje Frans. Daarnaast ben je een echte people manager en ben je kpi gericht. Tot slot ben je ook een gemotiveerd persoon met sterke communicatieskills.

Wat kan je verwachten?

Als Production Leader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Sarah Holvoet op het nummer +32 (0)4 79 09 86 94 of via sarah.holvoet(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!