Teamleader Productie

  • Location: Aalst
  • Type: Perm
  • Job #20571

Teamleader Productie

Vast Contract – Regio Aalst
#teamleader #productie #voeding

Beschik je over een bachelor of masterdiploma (voorkeur specialisatie voeding)?  Heb je reeds een eerste werkervaring in de voedingssector achter de rug? Wil je graag leiding geven en ben je bereid om in een drieploegenstelsel te werken? Lees dan vooral verder!

Onze partner is op zoek naar een Teamleader Productie om een productieteam (operatoren, logistiek medewerkers, laders, etc.) aan te sturen. Dit sterk groeiend productiebedrijf gelegen in Aalst is wereldwijd actief binnen de voedingssector.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Teamleader kom je terecht in een productieomgeving en krijg je de verantwoordelijkheid over het leiden en motiveren van een team (15 à 20 werknemers). Jouw takenpakket bestaat uit een aantal gevarieerde activiteiten:

  • Organiseren van de dagelijkse activiteiten rond het productieproces.
  • Proactief reageren op problemen + het nemen van acties om problemen te voorkomen.
  • Nemen van de nodige maatregelen zodat de continuïteit van het productieproces verzekerd is.
  • Dagelijks communiceren met het team en coachen van de werknemers in het kader van veiligheid, kwaliteit, performance, etc.
  • Aangeven wat de dagelijkse prioriteiten zijn.
  • Opvolgen van de doelen van de werknemers.
  • Wekelijks opmaken van de bezetting van het team rekening houdend met opleiding, kennis en ervaring.

Wie ben je?

Om bovenstaande taken en verantwoordelijkheden succesvol uit te oefenen, beschik je als Teamleader over een bachelor of masterdiploma (voorkeur specialisatie voeding) aangevuld met een eerste werkervaring in de voedingindustrie. Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels. Daarnaast werk je graag in team en ben je sociaal, communicatief en oplossingsgericht. Je bent een people manager en een motivator voor je team. Je draagt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel en bent resultaatgericht. Tot slot ben je bereid om in een drieploegenstelsel te werken.

Wat kan je verwachten?

Als Teamleader kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Shauni Heyvaert op het nummer +32 (0)492 18 43 87 of via shauni.heyvaert(@)jeffersonwells.be.

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!