Maintenance administrator

  • Location: OOSTAKKER
  • Type: Contracting
  • Job #20574

Maintenance Administrator

Vast Contract  – Regio Gent
#Dataspecialist #Onderhoud #Automotive

Beschikt jij over voldoende software kennis, heb je kennis van databases en misschien zelfs al een eerste ervaring als Key User van onderhoudssoftware? Op zoek naar een job waar je deze kennis kan inzetten bij een groot data integratie project in een industriële omgeving? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Voor een grote, internationale speler in de Automotive zijn we op zoek naar een Maintenance administrator of data specialist. Voel jij jezelf klaar voor deze uitdaging? Wil je samen met Jefferson Wells deze opdracht aangaan? Lees dan zeker verder!

Jouw verantwoordelijkheden?
 

Als Maintenance administrator ben jij een cruciaal onderdeel van ons team van Maintenance ingenieurs.
Jouw job omvat: 

  • Het analyseren en in kaart brengen van de preventieve en curatieve onderhoudsdata
  • Het overbrengen van data naar het nieuwe globaal software systeem
  • Trainingen geven in het gebruik van het nieuwe systeem aan de collega’s

Wie ben je?
 

Om de rol van Maintenance administrator goed in te vullen, beschik je idealiter over een hoger technische diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Je bent een teamplayer, hebt affiniteit met data en software systemen, draagt kwaliteit hoog in het vaandel en hebt een accurate en analytische aanpak. Je bent communicatief en drukt je vlot uit in het Nederlands.

Kennis en ervaring in Maintenance Engineering wordt aanzien als een plus om ook indien gewenst operationeel te kunnen meewerken binnen het onderhoudsteam.

Wat kan je verwachten?
 

Als Maintenance administrator krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen. Ook freelancers kunnen in aanmerking komen. 

Voldoet deze vacature aan jouw verwachtingen? Aarzel dan niet om te solliciteren via de website of contacteer Sara Van den Bossche op het nummer (+32) 04 72 79 10 42 of stuur je CV naar [email protected]

 

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!