Mechanical Maintenance Engineer

  • Location: Oostende
  • Type: Perm
  • Job #20588

Mechanical Maintenance Engineer

Vast Contract – Oostende
#Maintenance #Productie #Elektromechanica

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Mechanical Maintenance Engineer binnen een hoogtechnologische en innovatieve werkomgeving? Lees dan zeker verder!

Voor een van onze klanten met vestiging in regio Oostende zijn we op zoek naar een Mechanical Maintenance Engineer met ambitie om ook zijn / haar people management skills verder te ontwikkelen.  

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Mechanical Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren, evalueren en verbeteren van de onderhoudsprocessen en -procedures op de site. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Analyseren en ontwikkelen van nieuwe processen en procedures in het kader van continuous improvement
  • Opstellen van richtlijnen en processen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden
  • Opvolgen van efficiëntie, veiligheid, kwaliteit en budgetten m.b.t. technische interventies
  • Coördineren van de werkzaamheden van het maintenance departement
  • Uitwerken van voorstellen m.b.t. energiebesparing en energiebeleid

Wie ben je?

Ben je in het bezit van een diploma Industrieel of Burgerlijk Ingenieur Elektromechanica en kan je terugvallen op minstens 5 jaar werkervaring in een industriële productie? Beschik je over een brede technische achtergrond en toon je een sterke interesse in mechanische onderhoudstechnieken? Laat je je opmerken door jouw analytisch inzicht en communicatieve vaardigheden? Ben je gemotiveerd om je zowel op technisch vlak als op het vlak van people management verder te ontwikkelen? Toon je interesse in de domeinen van continuous improvement en energie? Dan ben jij misschien wel de Mechanical Maintenance Engineer die wij zoeken!

Wat kan je verwachten?

Als Mechanical Maintenance Engineer kom je terecht in een dynamische en open werkomgeving met aangename collega’s. Bovendien krijg je een mooie verloning aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen en een onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen door interne trainingen en opleidingen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via de website of contacteer Bauwdyna Van Haver via bauwdyna.vanhaver(@)experis.be of op het nummer +32 (0)4 72 40 59 06.

Is deze functie niet meteen wat je zoekt, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging in Engineering? Bezorg gerust jouw cv via bovenstaande gegevens, dan kijken we met plezier samen uit naar nieuwe opportuniteiten!

Attach a resume file. Accepted file types are DOC, DOCX, PDF, HTML, and TXT.

We are uploading your application. It may take a few moments to read your resume. Please wait!